O le Yiwei Lithium Energy Hungary Battery Factory na fa'atauina ma le manuia fanua ma o le a teu fa'afaigaluega le 1 piliona Euro e sapalai ai le BMW.

I le afiafi o le aso 9 o Me, na faalauiloa ai e Huizhou Yiwei Lithium Energy Co., Ltd. (lea ua ta'ua mulimuli ane o le “Yiwei Lithium Energy”) e faapea o lana lala atoa EVE Power Hungary Korla ́ Bolt Felelo ̋ Sse ́ Gu ̋ Ta ́ Rsasa ́. G (lea ua ta'ua mulimuli ane o “Yiwei Hungary”) ua sainia se maliliega e faatau ai fanua ma le tagata faatau e faatau mai ai le fanua o le tagata faatau o lo'o i le itu i matu-sisifo o fale gaosi oloa o Debrecen, Hanikeri, mo le gaosiga o maa eletise.
E tusa ai ma fa’amatalaga a itu e lua, o lea fanua ua mae’a ona lesitalaina i le ofisa o le lesitalaina o fanua, e tusa ma le 45 heta.O le tau fa'atau fanua ua malilie i ai itu e lua e 22.5 euros i le sikuea mita fa'atasi ai ma lafoga fa'aopoopo.Faʻavae i luga o le aofaʻi o fanua, o le tau faʻatau e 12.8588 miliona Euro.
E le gata i lea, e tusa ai ma le Reuters, na faasilasila mai ai e le Minisita o le Va i Fafo Hanikeri Peter Szijjarto i le aso 9 o Me o le fale gaosi maa a Yiwei Lithium i Debrecen o le a faʻatupeina le 1 piliona euros (pe tusa ma le 1.1 piliona US tālā) e gaosia ai maʻa siliva tetele o le a tuʻuina atu i taavale BMW.E le gata i lea, i se vitio na lafoina i luga o lana Facebook account, na taʻua ai e Siyardo o le a tuʻuina atu e le malo Hanikeri se fesoasoani o le 14 piliona Hungarian forint (tusa ma le 37.66 miliona Euro) mo le faʻafaigaluegaina o le Yiwei Lithium Energy.
Ae ui i lea, e oʻo mai i le taimi o le lolomiina o lenei tusiga, e leʻi tuʻuina atu e le Yiwei Lithium Energy se tali i le tusitala mai le Pengpai News e uiga i le taimi patino e amata ai le fausiaina o le fale gaosimea.
O Mati 29, 2022, EVE Hungary ma lona lala, Debreceni Ingatlanfejleszto, o le malo o Debrecen (Debrecen), Hungary ̋ Korla ́ Bolt Felelo ̋ Sse ́ Gu ̋ Ta ́ Rsasa ́ G na sainia se tusi o le faʻamoemoe e faʻatau fanua, ma ua fa'amoemoe le kamupani e fa'atau le fanua fa'atatau mai le tagata fa'atau ma fa'atūina se fale gaosi ma'a eletise i Hanikeri.
Na taʻua e Yiwei Lithium Energy o lenei fefaʻatauaʻiga o le a fetaui lelei ma manaoga o le atinaʻeina o le kamupani i le lumanaʻi mo le gaosiga o fanua, faʻalautele atili le gafatia o le kamupani mo maa e teu ai le eletise, ma faʻaauau pea ona faʻamalosia ma faʻaleleia le malosi o le kamupani, faʻatauvaʻa atoatoa, ma tulaga faʻavaomalo i le alamanuia fou malosi.Ose faiga taua mo le kamupani e fa'aleleia atili ai le fa'atulagaina o alamanuia i le lalolagi atoa, e o gatasi ma fuafuaga fa'atupuina a le kamupani ma le manuia o tagata uma e umia sea.
O loo ta‘ua i lea faasalalauga e tusa ai ma aiaiga talafeagai o Mataupu Faavae o Faalapotopotoga a le Kamupani ma le Pulega o Tupe Teufaafaigaluega i fafo a le Kamupani, o le aofaiga o lo o aafia i lea faiga o loo i totonu o le pule faataga a le Taitaifono ma e le manaomia ona tuuina atu i le Komiti Faatonu a le Kamupani. poo Fonotaga a le aufaisea mo le toe iloiloina.Peita'i, o le mauaina o aia tatau o le fa'aaogaina o fanua i lenei taimi e mana'omia ai pea le felagolagoma'i mai itu uma e fa'atautaia taualumaga o le tulitatao, ma e iai lava le tulaga le mautinoa i le fa'atinoina o le fa'atinoga ma le taimi e mae'a ai.
O le mauaina o fanua manuia a Yiwei Lithium i Hanikeri ua faailogaina ai se laasaga taua i lona faʻalauteleina i fafo, ma o le a avea foi le falegaosi maa a Hungary ma fale gaosi maa muamua a le kamupani na fausia i Europa.
O le tuʻuina atu o le maa i le BMW e le o se mea e ofo ai.I le aso 9 o Setema i le tausaga talu ai, na faʻasalalau ai e le Siamani BMW Group o le a faʻaaogaina maa silisi tele ma le lautele o le 46mm i le "tupulaga fou" faʻataʻitaʻiga e amata mai i le 2025. , a'o fa'aitiitia fo'i tulagavae carbon i le faiga o le gaosiga o ma'a

1_021_03 - 副本


Taimi meli: Ian-04-2024