I lalo ifo o le tolu masina, o le tele o kamupani lisiina ua faʻasalalau aloaʻia o loʻo feagai ma faʻalavelave faʻalavelave le malosi fou o le malosi fou!

E tusa ai ma faʻamaumauga le atoatoa mai le Battery Network i le amataga o lenei tausaga, i le 2023, e le aofia ai mea na tutupu i le faʻamutaina o fefaʻatauaiga, e 59 mataupu e fesoʻotaʻi ma tuʻufaʻatasiga ma faʻatauga i totonu o le pamu eletise fou, e aofia ai le tele o fanua e pei o minerale punaoa, mea maa, mea faigaluega, maa, taavale fou malosi, teuina o le malosi, ma le toe fa'aaogaina o maa.
I le 2024, e ui lava o loʻo faʻaauau pea ona ulufale atu tagata taʻalo fou i tuaoi o le malosi fou, o le numera o mataupu o le le manuia o le faʻatulagaina o tuaoi ma le alu ese atu o loʻo faʻateleina foi.
E tusa ai ma suʻesuʻega o fesoʻotaʻiga maa, i totonu o le itiiti ifo i le tolu masina, e tele kamupani na feagai ma faʻalavelave i le isi itu- tuaoi o le malosi fou i totonu o le tausaga:
Fa'a'ole'ole tautupe mo tausaga soso'o* ST Xinhai ua fa'amalosia e aveese
I le aso 18 o Mati, * na maua ai e ST Xinhai (002089) se faaiuga mai le Shenzhen Stock Exchange e uiga i le soloia o sea o le Xinhaiyi Technology Group Co., Ltd. Na filifili le Shenzhen Stock Exchange e faamuta le lisi o oloa a le kamupani.
O le Battery Network na matauina i le aso 5 o Fepuari, na tuʻuina atu ai e le China Securities Regulatory Commission se faʻasalaga faʻatulafonoina, ma faʻamaonia ai o * lipoti faaletausaga a ST Xinhai mai le 2014 i le 2019 o loʻo i ai faʻamaumauga sese, e paʻi atu i tulaga tetele e le tusa ai ma tulafono ma faʻamalosia le faʻatulafonoina o loʻo faʻatonuina i le Shenzhen Stock Exchange's Listing. Tulafono.
Ua lipotia mai e faapea o le aso amata mo le delisting ma le tuufaatasia o le * ST Xinhai stock o Mati 26, 2024, ma le delisting ma le tuufaatasia o le sefululima aso fefaatauaiga.Ole aso ole fefa'ataua'iga fa'amoemoe ole aso 17 Aperila, 2024.
E tusa ai ma faʻamaumauga, * ST Xinhai na amata ona ulufale i le filifili fou o le alamanuia malosi i le 2016 ma ua maeʻa faʻaagaga talafeagai i oloa teuina o le malosi.Ua maeʻa e le kamupani le fausiaina o fausaga mo le gaosiga o pusa lithium ma o loʻo i ai nei 4 laina gaosiga.I le taimi lava e tasi, na faʻafaigaluegaina foi e le kamupani le Jiangxi Dibike Co., Ltd., o se kamupani lithium battery.
Fa'amutaina le poloketi e 2 piliona maa sodium, ua maua e Kexiang Shares le tusi fa'atonutonu mai Shenzhen Stock Exchange
I le aso 20 o Fepuari, na faasilasila ai e Kexiang Shares (300903) e leʻi mauaina e le kamupani se tusi faʻatonutonu mai le Shenzhen Stock Exchange ona o le tuai ona faʻaalia o le alualu i luma o galuega tetele teufaafaigaluega.
Aemaise lava, ia Mati 2023, Kexiang Co., Ltd. sainia se Konekarate Manatu Faafaigaluegaina ma le Malo o Tagata o Xinfeng County, Ganzhou City, Jiangxi Province, e teu faafaigaluega i le fausiaina o se paka fou alamanuia mo le sodium ion maa ma mea.O le poloketi e taulaʻi tele i suʻesuʻega ma atinaʻe, gaosiga, ma le faʻatauina o maa sodium ion ma meafaitino, faʻatasi ai ma le aofaʻi o tupe faʻaalu e 2 piliona yuan.Ia Setema 2023, ona o isi galuega faʻafaigaluega, o le poloketi na fuafua muamua e fausia i le Itumalo o Xinfeng o le a le toe faʻaauau, ae e leʻi faʻasalalau e le Kexiang Group le alualu i luma o le poloketi.
I le aso 19 o Mati, na toe faasilasila mai ai e Kexiang Co., Ltd., i le amanaia o mea taua e pei o le atinaʻeina o fuafuaga a le kamupani, ua filifili ai le kamupani e faamutaina le konekarate mo le faʻatupeina o tupe na sainia ma le Malo o le Itumalo o Xinfeng, Ganzhou City, Jiangxi Province.Ina ua maeʻa feutagaiga faauo ma le Malo o Tagata o le Itumalo o Xinfeng, na sainia talu ai nei se maliega faʻamuta i le va o le Malo o Tagata o le Itumalo o Xinfeng ma Guangdong Kexiang Electronic Technology Co., Ltd. e uiga i le konekarate mo le faʻatupeina o tupe mo le 6GWh sodium ion new energy project project.
Na taʻua e Kexiang Co., Ltd., ina ua uma ona sainia le konekarate mo le faʻafaigaluegaina o tupe ma le Malo o le Itumalo o Xinfeng, e leʻi maua e itu e lua se maliliega faʻafaigaluegaina aloaia, ma e leai ni tupe faʻaalu a le kamupani.O le mea lea, o le fa'amutaina o le konekarate mo le fa'afaigaluegaina o tupe e leai se a'afiaga i le fa'atinoga o galuega ma tulaga tau tupe a le kamupani.
"Pepa mo maa" tala faʻasalalau tuaoi: Meili Cloud ua fuafua e faʻamutaina le faʻatauga o Tianjin Juyuan ma Suzhou Lishen
I le afiafi o Fepuari 4th, na faasilasila mai ai e Meiliyun (000815) o loʻo fuafua le kamupani e faʻamutaina aseta tetele, tuʻuina atu sea e faʻatau ai aseta, ma faʻaputuina tupe lagolago ma fefaʻatauaiga a vaega.O le kamupani muamua na fuafua e faʻatau le 100% tutusa o le Tianjin Juyuan New Energy Technology Co., Ltd. ma le 100% tutusa o le Lishen Battery (Suzhou) Co., Ltd. o loʻo umia e Tianjin Lishen Battery Co., Ltd. e ala i le suia o aseta tetele ma tuuina atu o sea e faatau ai aseta, ma sa fuafua foi e saili seleni lagolago.
E tusa ai ma mafuaaga o le faamutaina o lenei toe fetuunaiga tele o aseta, na taʻua ai e Meili Cloud talu mai lona amataga, o le kamupani ma vaega talafeagai o loʻo faʻamalosia ma le malosi vaega eseese o lenei toe faʻatulagaina o aseta tele ma faʻataunuʻu atoatoa a latou faʻamatalaga faʻamatalaga e tusa ai ma tulafono faatonutonu talafeagai.I le amanaia ai o suiga lata mai i le siosiomaga o maketi ma isi itu, o itu uma e aafia i le fefaʻatauaiga e talitonu o loʻo i ai le le mautonu tele i le faʻaauauina pea o lenei toe faʻaleleia o aseta i lenei laasaga.Ina ia mafai ona puipuia lelei le manuia o le kamupani ma tagata uma e umia sea, pe a maeʻa ona iloilo totoʻa, o le kamupani ma vaega uma o loʻo aʻafia i le fefaʻatauaiga o loʻo fuafua e faʻatalanoa le faʻamutaina o lenei toe faʻaleleia o aseta tele.
E tusa ai ma tala fou talu ai, aʻo leʻi toe faʻatulagaina le Meili Cloud, e masani lava ona faʻaaogaina i le gaosiga o pepa, nofoaga autu o faʻamaumauga, ma pisinisi photovoltaic.E ala i lenei toe faʻatulagaina, o loʻo fuafua le kamupani lisi e faʻavae Xinghe Technology e avea ma tino autu o le pisinisi fai pepa ma kamupani faʻatau e lua - Tianjin Juyuan ma Suzhou Lishen.Ona o le paaga o se kamupani e pulea e China Chengtong, le pule tonu o Meili Cloud.A maeʻa le fefaʻatauaiga, o le pule tonu o le kamupani lisi e tumau pea China Chengtong.
Fa'asilasilaga aloa'ia o le fa'amutaina o fa'aputuga ma fa'atauga maina lithium mai fafo e lenei kamupani lisi i totonu ole masina.
I le aso 20 o Ianuari, i lalo ifo o le masina talu ona maeʻa le faʻasalalauga aloaia, na faʻasalalau ai e Huati Technology (603679) le faʻamutaina o ana mea e maua mai i fafo o le lithium mine!
E tusa ai ma le faʻasalalauga na tuʻuina atu e le Huati Technology ia Tesema 2023, ua fuafua le kamupani e lesitala i Mozambique KYUSHURESOURCES, SA (o se kamupani ua resitalaina i lalo o tulafono a le Malo o Mozambique, e taʻua o le "Kyushu Resources Company") ma se tupe faʻamaufaʻailoga faaopoopo o le. 570000MT (Mozambique Meticar, tauofoga faaletulafono a Mozambique) e ala i lana lala pulea Huati International Energy mo le $3 miliona.A maeʻa le faʻaopoopoga o tupe faavae, o le a suia le laumua resitala a Kyushu Resources Company i le 670000MT, ma Huati International Energy o loʻo umia le 85% o sea.O le Kyushu Resources Company ose kamupani mai fafo o lo'o fa'amauina i Mozambique, e nafa ma le fa'atinoina o galuega fa'atatau i le lithium i totonu o Mozambique, ma e umia le 100% tutusa i le 11682 lithium mine i Mozambique.
Na taʻua e Huati Technology e faapea, ina ua maeʻa feutagaiga maʻoti i le va o le kamupani ma le Kyushu Resources Company i tulaga taua o le fuafuaga o le atinaʻeina o poloketi lithium mine, ma i le leai o se maliega i luga o tuutuuga taua, na iloilo atoatoa e le kamupani tulaga lamatia o lenei fefaʻatauaiga ma faia ma le faʻaeteete. ma finauga mae’ae’a.Faʻavae i luga o le iloiloga o le siʻosiʻomaga faʻavaomalo o loʻo i ai nei, o le faʻaauau pea o le paʻu o tau o le lithium ore ma le le mautinoa le maualalo o le taimi faigaluega e ono i ai se aafiaga taua i le atinaʻeina o mining.Ua i'u lava ina maua e le kamupani ma le paaga se maliliega e faamuta ai lenei fefaataua'iga tau saofaga.
E tusa ai ma faʻamatalaga, o le Huati Technology o se faʻalapotopotoga faʻapitoa e tuʻuina atu fofo e masani ona faʻatinoina i le aai atamai vaaiga fou ma moli faʻaleaganuʻu.Ia Mati 2023, Huati Tekonolosi faʻafaigaluegaina i le faʻavaeina o le Huati Green Energy, faʻalauteleina lana pisinisi e fesoʻotaʻi ma maʻa malosi fou, taulaʻi i le suʻesuʻeina o le maualuga o le tuputupu aʻe o maketi o talosaga lithium maa, ma faasolosolo malie le atinaʻeina o ana pisinisi faʻaaogaina maa.Ia Iulai o le tausaga lava lea, na faʻatuina ai e le kamupani le Huati Lithium Energy, faʻapitoa i le faʻatau atu o le lithium ores;Ia Setema, na tuufaatasia ai e Huati Technology ma Huati Lithium le Huati International Energy (Hainan) Co., Ltd., e masani ona auai i le faaulufale mai ma le auina atu i fafo o oloa, faatau atu o uamea, ma isi pisinisi.
Sesame Uliuli: Poloketi e teu ai Malosiaga maa po'o Fa'aiti'itia Fua Fa'afaigaluega
I le aso 4 o Ianuari, ina ua tali atu le Black Sesame (000716) i le aufaipisinisi e uiga i le fausiaina o fale teu oloa malosi, o le tau o le faatauina mai o masini e teu ai le malosi o le gaosiga o masini ma mea mata na matua fesuisuiai i le afa lona lua o le 2023, ma ua matua suia le tulaga o maketi.Na faʻamalieina e le kamupani le fuafuaga o laʻau e tusa ai ma suiga i le tulaga i fafo ma faʻaalia fuafuaga talafeagai pe a maeʻa fetuunaiga e faʻaitiitia ai le faʻatupeina o tupe ma faʻamautinoa le alualu i luma o tekinolosi gaosiga.O le vaega muamua o le galuega ua fa'amoemoe e mae'a i lenei tausaga.
O loʻo lipotia mai o le Black Sesame o le a faʻapipiʻiina le 500 miliona yuan i le faʻaputuina o le malosi i tuaoi mo Tianchen New Energy i le faaiuga o le 2022. I le aso 1 o Aperila, 2023, na faʻasalalau ai e le Black Sesame le faʻamutaina o lana faʻaopoopoga o tupe teufaafaigaluega o le 500 miliona yuan i Tianchen New Energy. .I le taimi lava e tasi, o loʻo fuafua e suia le pisinisi a lana kamupani faʻapitoa, Jiangxi Xiaohei Xiaomi, i le gaosiga ma le faʻaogaina o maa lithium e teu ai le malosi, ma teu faʻafaigaluega le 3.5 piliona yuan e fausia ai se nofoaga e teu ai le malosi ma se gaosiga faaletausaga o le. 8.9 GWh.
E le gata i lea, e tusa ai ma faʻamaumauga, i le 2023, o le a faʻamutaina le faʻasologa o tuaoi o le "Women's Fashion King", ma o le ai ai ni faʻalavelave faʻalavelave i le faʻatulagaina o le maa o le tuaoi ma le malosi fou, e pei o le sima tuai. kamupani lisiina Songfa Group, kamupani fefa'ataua'iga u'amea ma koale * ST Yuancheng, kamupani ta'aloga feavea'i Kunlun Wanwei, kamupani gaosi oloa gaosi Lily Flower, kamupani fa'ato'aga fale tuai * ST Songdu, kamupani vaila'au tuai * ST Bikang, kamupani fa'atau fanua Guancheng Datong, tuai. kamupani ma'a ta'ita'i-acid Wanli Co., Ltd., ma le kamupani fa'aola eletise photovoltaic Jiawei New Energy.
I le faaopoopo atu i kamupani o loʻo taʻua i le faʻasalalauga aloaia, o loʻo i ai foʻi kamupani i luga o tuaoi na tali mai pe a fesiligia e uiga i le tulaga o poloketi fou e fesoʻotaʻi ma le malosi: "O loʻo i ai pea le tekonolosi talafeagai i le suʻesuʻega ma le atinaʻeina o tulaga," "E iai i le taimi nei e leai se taimi faʻapitoa o gaosiga," "O aiaiga mo oloa talafeagai e faʻalauiloa ma faʻatau atu e leʻi ausia."O le mea e sili ona taua, ina ua maeʻa le faʻasalalauga aloaʻia o le tuaoi, o le faʻalauiloaina o pisinisi fou malosi fou e fesoʻotaʻi ma le leoa, ma e leai se tala o le faʻafaigaluegaina o taleni, faʻagesegese filemu pe oʻo lava i le taofia o le saoasaoa o le atinaʻeina o tuaoi.
E mafai ona iloa o "suiga taua i le tulaga o maketi" o se tasi lea o mafuaʻaga autu i fafo mo faʻalavelave faʻasalalau.Talu mai le 2023, o le maualuga o faʻamoemoega i le eletise ma le malosi e teu ai maa na mafua ai le faʻavevelaina o tupe teu faʻafaigaluega, faʻaalia le faʻaogaina o le fausaga, ma faʻateleina le tauvaga pisinisi.
Wu Hui, Pule Sili o le Matagaluega o Suesuega a le Ivy Economic Research Institute ma le Peresetene o Saina Battery Industry Research Institute, talu ai nei na valoia i le taimi o se fesootaiga ma le Battery Network, "I tulaga o le destocking, ou te manatu atonu o loʻo i ai pea le mamafa tele o le faʻamama i lenei tausaga. , ma e oʻo lava i le tausaga a sau, ona o le suʻesuʻega o le pisinisi atoa e leʻi faʻaleleia tele i le 2023.
Zhi Lipeng, Taitaifono o Qingdao Lanketu Membrane Materials Co., Ltd., na fautuaina muamua e faapea "afai e le maua e pisinisi i luga o tuaoi ni mea fou faatekinolosi, o le a maualuga le tau o membranes, ma o le a mautinoa lava e le mafai ona latou tauva ma pisinisi o loʻo i ai nei. i le alamanuia.Ua latou faia lelei i tulaga o le malosi faʻatekinisi, faʻatupeina gafatia, tau pulea, tamaoaiga o fua, ma isi. Afai o loʻo latou sauniuni e gaosia oloa tutusa ma leai se tauvaga, e le tatau ona latou ulufale i le alamanuia membrane. ".

 

Ma'a masini fa'atasi首页_01_proc 拷贝


Taimi meli: Mati-28-2024