Green Jintuo Malosiaga Teuina ma Fa'aputuga |Gansu Jintuo Lithium Battery New Energy Co., Ltd. 2GWh Lithium Iron Phosphate Energy Storage Battery Project Sauniga Gaosia ma le Fa'alauiloaina o Oloa Fa'amanuiaina.

I le taeao o Tesema 2nd, o le sauniga o le komisiina ma le faʻalauiloaina o oloa o le 2GWh lithium iron phosphate energy storage project project a Gansu Jintuo Lithium New Energy Co., Ltd. na faia ma le mamalu i le Nickel Copper Diamond Industrial Park i Jinchang Economic Development Zone. .Sui o le Vaega Pati ma le Sui Pulenuu o le Malo o le Aai o Jinchang, Failautusi o le Komiti Galue Party ma le Faatonu o le Komiti Pulega o le Sone Atinae o le Tamaoaiga, Ma Guokai, ma ulu o matagaluega eseese i lalo tonu o le aai, Tang Changjiang, Failautusi Aoao o Guangdong Battery Industry Association, Chen Buxiao, Peresetene mamalu o Guangdong Battery Industry Association, Taitaifono o Luhua Group, Tang Shuizhen, Failautusi Aoao o Guangdong Battery Industry Association, Pule Pule Sili o Guangdong Battery Industry Association, Taitaifono o Yini Group, ma Kang Hai , Taitaifono o le Jintuo Lithium Battery Toeitiiti 400 tagata, e aofia ai paaga mai pisinisi eseese a Jintuo Lithium Battery, na auai i lenei mea.

Lauga a Kang Xue, Sui Pule Sili o Gansu Yini Industry (Group) Co., Ltd

I le sauniga o le gaosiga, na faaalia ai e Kang Xue, le Sui Pule Sili o Gansu Yini Industry (Group) Co., Ltd., le agaga faafetai faamaoni i taitai, tagata faatau, uo aumea o loo i ai, ma paaga mai soo se ituaiga o sosaiete na saofagā i le fausiaina. o Jintuo.

O le gaosiga aloaia ma le tuʻuina atu o oloa o le 2GWh lithium iron phosphate energy storage battery project o loʻo faʻaalia ai o le Jintuo Lithium Battery o le a faia se laʻasaga fou i tulaga o le malosi faʻapitoa, tulaga tau maketi, fua gafatia gaosiga, ma faʻailoga faʻailoga.O le gaosiga o le 2Gwh lithium iron phosphate energy storage battery project e Jintuo Lithium o se laasaga autu i le faʻaleleia o le faʻatulagaina o fale gaosi oloa o Jintuo Lithium, lea o le a mautinoa ai le faʻalauteleina o lona atinaʻe vave ma faʻavae le faavae mo le atinaʻeina maualuga o le Jintuo Lithium i le fanua e teu ai le malosi.Gansu Jintuo Lithium New Energy Co., Ltd. na fa'atūina ia Mati 2020. Jintuo Lithium mulimuli i le suiga o le fa'aogaina o le malosi, fa'aaogaina le avanoa o le lua carbon, ma fa'ata'atia ai se ta'iala ta'ilua o le "mana + le teuina o le malosi".Na teu fa'afaigaluega le 1 piliona yuan e taula'i i le fa'atinoina o le poloketi 2GWh lithium iron phosphate maa.O le poloketi na amata fausia ia Mati 2022 ma ua maeʻa ma faʻaaogaina talu mai aso nei, faʻatumuina le avanoa i le gaosiga o maʻa e teu ai le malosi o le savili ma le la i le Itumalo o Gansu.Ole tulaga maualuga lea ole atina'e ole Jintuo Lithium, Ose fa'ailoga taua ile fa'ata'ita'iga fou.

Lauga a Ma Guokai, sui o le Vaega a le Pati ma le Sui Pulenuu o le Malo o le Aai o Jinchang, Failautusi o le Komiti Galue a le Pati ma le Faatonu o le Komiti o le Pulega o le Sone Atinae o le Tamaoaiga.

Ina ua maeʻa le sauniga o le gaosiga, na faia ai e Jintuo Lithium Battery se fonotaga faʻalauiloa oloa i le Jinchang Municipal Government Conference Center.I le fonotaga, o Comrade Ma Guokai, o se sui o le Jinchang Municipal Government Party Group, Vice Mayor, ma le Failautusi o le Economic Development Zone Party Working Committee ma le Faatonu o le Komiti Pulega, na tuuina atu se lauga.Na ia taʻua o Jintuo Lithium Battery, o le atinaʻe autu i tua o le pisinisi fou malosi i le Aai o Jinchang, na tali atu ma le malosi i fuafuaga a le atunuʻu ma fuafuaga a le itumalo ma le faʻaitumalo, sa faia se sao taua i le faʻaosoina o le atinaʻeina o le malosi fou a Jinchang. alamanuia ma'a, faia sao mata'ina, ma faataatia se faavae sili atu ona mautu mo Jinchang City e fausia se piliona tulaga fou alamanuia filifili filifili ma fausia se atunuu taua fou malosi maa ma maa mea tuuina atu faavae.Na te faʻamoemoe o le Jintuo Lithium Battery o le a faʻaaogaina atoatoa ona lelei i taleni, tekinolosi, punaoa, ma faʻaauau pea ona tuʻuina atu o ia lava i le faʻafouina ma le faʻaogaina o maʻa malosi fou.E ala i le loloto tu'ufa'atasiga o le "filifili taleni + filifili fou + filifili pisinisi", o le a fausia ai se fuifui alamanuia ma fausia se siosiomaga faanatura alamanuia, faia fou ma sili atu sao i le suiga atoatoa ma le tulaga maualuga atinae o Jinchang City.

sa'ilialu mai_20231004175234fa'aitula'itusi_20231004175303


Taimi meli: Ian-06-2024