E iloa e tagata uma le mea e fa'aogaina ai maa lithium iron phosphate?

Lithium iron phosphate maa o loʻo faʻaauau pea ona faʻalauteleina le taʻitaʻia o maʻa e tolu auala i la tatou maketi.E masani ona faʻaaogaina i totonu o pisinisi taʻavale ma mea eletise i aso uma, ma isi.

Mai le 2018 i le 2020, o le tele o le utaina o maa lithium iron phosphate i Saina na maualalo ifo nai lo maa ternary.I le 2021, o le lithium iron phosphate battery na ausia le osofaʻiga, o le maketi faaletausaga na oʻo i le 51%, sili atu nai lo le ternary batini.Pe a faatusatusa i maa ternary, lithium iron phosphate e le manaʻomia le faʻaaogaina o punaoa taugata e pei o le nickel ma le cobalt, o lea e iai le lelei i tulaga o le saogalemu ma le tau.

Ia Aperila, o le maketi i totonu o le atunuʻu o le lithium iron phosphate maa na oʻo i le 67 pasene, o se faʻamaumauga maualuga.O le maketi na paʻu i le 55.1 pasene ia Me, ma ia Iuni na amata faasolosolo ona toe faʻatupulaia, ma e oʻo atu ia Aukuso ua sili atu i le 60 pasene.

Faʻatasi ai ma le faʻateleina o manaʻoga o kamupani taʻavale mo taʻavale eletise e faʻaitiitia ai tau ma faʻaleleia le saogalemu ma le mautu, o le tele faʻapipiʻiina o le lithium iron phosphate maʻa ua sili atu i le teralithium maa.

I le aso 9 o Oketopa, o faʻamaumauga na tuʻuina atu e le China Automotive Power Battery Industry Innovation Alliance na fai mai ia Setema o lenei tausaga, o le uta eletise eletise o le 31.6 GWh, o le tuputupu aʻe o le 101.6% i lea tausaga ma lea tausaga, lua masina sosoo o le tuputupu aʻe.

Faatasi ai ma i latou, lithium iron phosphate uta maa o le 20.4 GWh ia Setema, faʻamauina mo le 64.5% o le aofaʻi o uta i totonu o le fale, ausia le tuputupu aʻe lelei mo le fa masina sosoo;O le tele o le utaina o le maa ternary o le 11.2GWh, e tusa ma le 35.4% o le aofaʻi o le utaina.Lithium iron phosphate ma ternary maa o auala autu ia e lua o le eletise eletise i Saina.

O le vaega faʻapipiʻiina o maa eletise lithium iron phosphate i le maketi a Saina e faʻamoemoe e faʻaauau pea ona sili atu i le 50% mai le 2022 i le 2023, ma o le faʻapipiʻiina o sea o le lithium iron phosphate power maa i le maketi o le malosi o le lalolagi o le a sili atu i le 60% i le 2024. le maketi i fafo, faatasi ai ma le faateleina o le taliaina o maa lithium iron phosphate e kamupani taavale mai fafo e pei o Tesla, o le a vave ona faateleina le tau o le ulu.

I le taimi lava lea e tasi, o lenei tausaga o le alamanuia e teu ai le malosi na amata ai le atinaʻeina vave o le tuyere, faʻaluaina galuega faatino, faʻateleina le malosi o le lithium iron phosphate maa, ae na faʻalauteleina foi le atinaʻeina o le lithium iron phosphate maa.


Taimi meli: Oke-13-2022