Fa'atonuga o le atina'eina o le ma'a ile 2023

I le 2023, o le a faʻaauau pea ona atiaʻe le alamanuia maʻa i le itu o le maualuga o le malosi, maualuga le saogalemu ma le vave faʻatonuina.O lo'o ta'ua i lalo le aga'i atu i nisi o atina'e ma'a:

Ole maualuga ole malosi ole malosi: I le taimi nei, o le lithium -ion batteries ua oʻo i le malosi o le 360 ​​WH / kg ma e faʻamoemoe e oʻo atu i le 400 WH / KG i le 2025. E le gata i lea, o maʻa fou e pei o le sodium ion batteries, potassium ion batteries, ma le alumini. o lo'o su'esu'e fo'i ma'a ion.O le malosi o nei maa e maualuga ma saogalemu.

Fuafuaga saogalemu: O le saogalemu o maa sa avea pea ma se mataupu taua.I le taimi nei, o loʻo i ai le tele o mamanu fou o le maa, e pei o se mamanu faʻapitoa o maʻa lithium, maʻa lau, maa mekasini, ma isi. O nei mamanu e mafai ona faʻaleleia le saogalemu o le maʻa.

Saosaoa fa'atonuga vave: O le fa'apipi'iina vave o se faiga taua i le pisinisi maa.I le taimi nei, o loʻo i ai le tele o tekonolosi faʻapipiʻi vave, e pei o le super fast charging ma wireless fast charging.I le lumanaʻi, faʻatasi ai ma le faʻaauauina o le faʻaleleia o tekinolosi faʻapipiʻi vave, o le a faʻapuupuu ma puʻupuʻu le taimi e faʻaalu ai maa.

Ola umi: Faatasi ai ma le televave o le tuputupu aʻe o le maketi o taavale eletise, o manaʻoga mo le ola o le maa o loʻo faʻatupulaia ma maualuga.I le taimi nei, o le ola tautua o le tele o maa e le umi tele.O le mea lea, o le alamanuia maa o le a atiina ae i le itu o le umi o le auaunaga i le lumanaʻi.

E sili atu mea e fa'aoga ai le si'osi'omaga: Fa'atasi ai ma le fa'aleleia atili o le fa'alauiloaina o le si'osi'omaga, o mana'oga o tagata mo mea maa ua fa'atupula'ia ma maualuga.I le taimi nei, o loʻo suʻesuʻeina le tele o mea tau le siosiomaga, e pei o mea e mafai ona faʻaleagaina, mea faʻafouina, ma isi.

I se faapuupuuga, o le alamanuia maa i le lumanai o le a atiina ae i se itu e sili atu le siosiomaga, saogalemu ma lelei.

Faatasi ai ma le faʻateleina o faʻafitauli o le malosi o le lalolagi ma faʻafitauli faʻaleagaina o le siosiomaga, o le atinaʻeina o le faʻasaoina o le malosi ma le puipuiga o le siʻosiʻomaga ua matua faʻatauaina, ma o le atinaʻeina o maʻa malosi fou ua maua ai le maliega i le lalolagi atoa.O a fa'amoemoega o atina'e ma faiga o ma'a fou malosi?

1. Le aga'i i luma atina'e o le malosi fou

o lo'u atunuu o lo'o iai i le tele o le gaosiga ma le malosi o tagata fa'atau i ma'a malosi fou.E i ai se tulaga maualuga i le maketi maa i le lalolagi atoa.E fa'atupuina malosi ma fa'atupuina ma'a malosi fou.I le faʻaopoopoga i le faʻalauiloaina o le atinaʻeina lelei o le pisinisi taʻavale talafeagai i loʻu atunuu, tuʻuina atu faʻamaoniga muamua, ae o loʻo i ai foi se matafaioi taua tele ma le taua e mafai ai ona tuʻuina atu tekinolosi sili atu mo le suiga ma le faʻaleleia, toe fuataʻi ma faʻafouina o pisinisi eseese. o le malosi fou.

2. O le atinaʻeina o pisinisi manumalo-win

Ina ia faʻalauteleina le atinaʻe lelei ma le alualu i luma o tekinolosi gaosiga, e tatau ona i ai se filifili atoatoa o gaosiga, filifili tupe faavae, ma isi, e avea o se lagolago mo le suʻesuʻeina ma le atinaʻeina o galuega o tekonolosi faʻapitoa.Mai le tulaga o nei filifili e lua Toe fuataʻi ma taulaʻi i le fatuina o se faatulagaga lelei mo le felagolagomaʻi o le tasi ma le isi.

3. Le atina'e o le gaosiga o tekonolosi fou

I le tulaga o le vaitaimi o le Initaneti, o le televave o le alualu i luma o tekinolosi faʻamatalaga tetele ma le faʻaogaina o le atamai faʻapitoa ua suia ai lona faʻaogaina, lea na suia ai le faʻataʻitaʻiga o le gaosiga ma le pisinisi pisinisi o pisinisi eseese.

4. Atina'e aga'i fa'atele

I le taimi nei, i le tulaga o le gaosiga ma le gaosiga o le maa eletise, o le pulega ma le puleaina o tau o gaosiga e sili atu ona faigata.Afai e le mafai ona pulea lelei le tau, o le a faʻaosoina manuia tau tamaoaiga, le atinaʻeina o faʻatauvaʻa kamupani, ma isi.O le mea lea, i le faagasologa o le atinaʻe i le lumanaʻi, e tatau ona tatou taulai atu i le puleaina ma le puleaina o le tau o le malosi fou.

5. Fa'atupuina o taleni fa'apitoa fa'apitoa

I le faagasologa o le atinae i le lumanai, e tatau foi ona tatou gauai atu i le galueaina o taleni, suesuega ma atinae ma le fou o tekinolosi, ma isi E ala i le faaauauina o atinae ma suesuega tekinolosi fou e fatu ai au taleni sili ona lelei, mo le tau maualalo, tulaga maualuga. , ma lelei le gaosiga o maa malosi fou Tuuina atu lagolago faʻapitoa ma lagolago mo 'au taleni.

O le manatu autu o le atinaʻeina o le malosi fou o le saogalemu, malosi malosi ma le puipuiga o le siosiomaga.I lea la'asaga, o lo'o fa'atupula'ia pea ma'a mana malosi fou.O le faʻaleleia atili o tekonolosi e taua tele e atiaʻe le maketi.


Taimi meli: Aukuso-23-2023